به گزارش پلان نیوز محمدمهدی اسماعیلی با اشاره به مباحث راهبردی و اجرایی زنگ سینما درجلسه اخیر شورای عالی سینما گفت: قرار شد که ما در شورای عالی آموزش و پرورش راهکارهای اجرایی و عملیاتی موضوع را جمعبندی و ابلاغ کنیم.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش درباره پیگیری این ایده توضیح داد: با گفتوگوهایی که داشتیم، وزیر آموزش و پرورش در تلاش است تا در کمترین زمان اجرایی شدن این طرح را پیگیری کند.
او خاطرنشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی دارد تا به استانداردسازی ۵۰۰ سالن آموزش و پرورش برای نمایش فیلم کمک کند تا این سالن ها به چرخه نمایش زنگ سینما اضافه شوند.
اسماعیلی ادامه داد: برای استانداردسازی سالنها مذاکرات در حال انجام است، در تهران این کار را شروع کردیم و برای اجرای آن در فرهنگسراها هم آماده هستیم.
عضو هیئت امنای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درباره کمک گرفتن از مدارس در این طرح گفت: در حال حاضر ساخت یک سینمای مستقل هزینه بسیاری دارد. آموزش و پرورش آماده است که سالنهایش را به چرخه استاندارد سالنهای سینما اضافه کند و ما میتوانیم با آنها همکاری داشته باشیم تا بچهها دستکم فصلی یکبار به سینما بیایند.
اسماعیلی درباره تأثیر حضور دانشآموزان در سینما میگوید: ما امسال ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانشآموز داریم، اگر بتوانیم بخش زیادی از مخاطب را به چرخه تماشاگران سینما اضافه کنیم، روند بسیار خوبی در سینما شکل میگیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان درباره وضعیت انعقاد این تفاهمنامه اظهار کرد: بهزودی در این زمینه تفاهمنامهای منعقد خواهد شد تا بتوانیم بخشی از مخاطبان اصلی کودک و نوجوان را به جمع مخاطبان سینما به ویژه فیلمهای کودک و نوجوان اضافه کنیم. امیدواریم اینگونه تصمیمها راهبری باشد. تا از این رهگذر جریان تولید و اکران سینمای کودکان و نوجوانان رونق بیشتری بگیرد.
سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوان از پانزدهم تا بیستم مهرماه سال جاری (۷ تا ۱۲ اکتبر ۲۰۲۳) در اصفهان برگزار میشود.